GoPro HERO7 Black
GoPro HERO7 Black GoPro HERO7 Black GoPro HERO7 Black GoPro HERO7 Black GoPro HERO7 Black GoPro HERO7 Black GoPro HERO7 Black GoPro HERO7 Black

GoPro HERO7 Black

JPEG/JPG, MP4, 118g, 62x44x32mm, Wi-Fi, Bluetooth
Gyártói cikkszám: CHDHX-701-RW
Garancia: 12 hónap
Elérhetőség központi raktárról: 2-5 Munkanap
111 945 Ft (nettó)
142 170 Ft

Forradalmian új képstabilizálás.

Érj el olyan képstabilitást, mint stabilizáló használatával. A HERO7 Black előre jelzi a mozdulatokat, ennek hála korábban remegő felvételek folyamatosan és élesek lesznek.

Tartós + vízálló

Oszd meg élményeidet, amelyeket telefonnal nem tudsz elkészíteni, A HERO7 Black tartós, hozzáadott tok nélkül 10 méter mélységig vízálló. Minden típusú kalandhoz megfelelő.

Hangvezérlés

Koncentrálj az élményre. A HERO7 Black könnyen vezérelhető hanggal a „GoPro, take a photo“ a „GoPro, start recording“ vezérszavakkal.

SuperPhoto

Készítsd a lehető legjobb felvételeket. Automatikusan. A HERO7 Black intelligensen használja a HDR-t, a helyi színtónusok leképezését és csökkenti a zajszintet a képoptimalizálás érdekében.

Live Streaming

Oszd meg élményeidet úgy, ahogy éppen átéled azokat, élőben a Facebook Live-n keresztül. A streamelt videót az SD kártyára mentheted, mindezt nagy felbontásban.

TimeWarp Videó

Készíts szuper stabil time-laps felvételeket bármilyen tevékenység során. Állíts be akár 30×-os gyorsítást, és minden tevékenység csodás videóvá válik.

4K60 Videó + 12MP Képek

A HERO7 Black csodás 4K 60 videókat, valamint 12MP-es képeket készít, amelyek éppoly csodásak, mint az átélt pillanat maga.

8× Slo-Mo Videó

Az ultra magas 240 kép/másodpercnek hála 1080p-nél akár 8×-osan lassíthatod a videót. Így ájra átélheted a vicces, érdekes és eopikus pillanatokat. Mindezt csodás kivitelezésben.

GoPro App

A tartalom a GoPro-ról automatikusan letöltődik a telefonodra. A megosztás egyszerűbb és egyszerűbb lesz.

Tökéletes felvétel

Tartók, gyorstöltés, rögzítés, stabilizálás és még sok más.
Specifikáció

Állókép formátumJPEG/JPG
Mozgókép formátumMP4
Magyar menűNem
Tömeg118 g
Méretek62x44x32mm
EgyébWi-Fi, Bluetooth


^